Cityscape

Agenda

Loading
  • Stage
    • Solution Centres
10:10
  1. 50 mins
    Overview of ethical concerns associated with LLMs, including bias, accountability, and transparency Discussion of core ethical AI design principles to guide responsible LLM development Methodologies f ...
11:00
  1. Solution Centres Networking Break
    10 mins
11:10
  1. 50 mins
    Focus on identifying common integration obstacles and actionable solutions Interactive exercises including case studies, scenario analyses, and workflow mapping Discussions on change management to fac ...
12:00
  1. Solution Centres Networking Break
    10 mins
12:10
  1. 50 mins
    Aligning AI with business goals and current processes Crafting AI-enhanced processes for maximum efficiency Gearing up team for smooth AI adoption Overcoming common hurdles ' tips and tricks Real-worl ...
13:00
  1. Solution Centres Lunch Break
    60 mins
14:00
  1. 50 mins
    Understanding AI value proposition - introduction to frameworks for defining the value AI brings to various business processes Quantifying AI benefits - techniques to measure qualitative and quantitat ...
14:50
  1. Solution Centres Networking Break
    10 mins
15:00
  1. 50 mins
    Overview of data integration challenges in AI implementations Tools and platforms for data integrationI Best practices in data integration Designing scalable integration architectures Governance and c ...
16:00
  1. 50 mins
    Understand the critical role of data science model testing in business outcomes Exploring case studies: lessons from EasyJet's quality engineering successes and challenges Hands-on exercise to apply t ...
10:10
  1. 50 mins
    Establishing key performance indicators (KPIs) and benchmarks from pilot initiatives Building scalable foundations Overcoming scale-up challenges Analysing success stories and common pitfalls experien ...
11:00
  1. Solution Centres Networking Break
    10 mins
11:10
  1. 50 mins
    Exploring principles of cloud scalability Identifying common scalability issues and solutions Highlighting best practices for resource optimization and disaster recovery Interactive exercise ' attende ...
12:00
  1. Solution Centres Networking Break
    10 mins
12:10
  1. 50 mins
    Gain a comprehensive understanding of relevant data laws that impact dataset sourcing  Learn actionable strategies for adhering to GDPR, CCPA, and other   Interactive Case Studies: Dive into real-worl ...
13:00
  1. Solution Centres Lunch Break
    60 mins
14:00
  1. 50 mins
    Overview of current tools, frameworks, and platforms for facilitating explainability in AI models Practical session using example AI models to implement explainability techniques Techniques for transl ...
14:50
  1. Solution Centres Networking Break
    10 mins
15:00
  1. 50 mins
    Identify various risk categories associated with generative AI technologies Case study breakdown ' analysis of real-world scenarios where generative AI has led to challenges Explore the ethical implic ...
15:50
  1. Solution Centres Networking Break
    10 mins
16:00
  1. 50 mins
    Exploring tools and platforms that facilitate MLOps Strategies and considerations for model deployment Ensure consistent performance and relevance of deployed models Leveraging cloud services for MLOp ...

Proudly Supported By:

Headline Partners

Loading

Industry Partners

Loading

Diamond Sponsors

Loading

Platinum Sponsors

Loading

Gold Sponsors

Loading

Feature Sponsors


Hackathon Partner - Fetch AI    AI Business TV

Silver Sponsors

Loading

Associate Sponsors

Loading

Media & Strategic Partners